Domů / Kosmetika / Intimní kosmetika

Idelyn Beliema Expert Intim gel 200ml VÝPRODEJ posl 1ks


Žádné hodnocení. Kód: 3133478 Produktové číslo: 8596024001069
Beliema Expert Intim Gel má kyselé pH odpovídající pH intimních ženských partií.
Produkt již není v prodeji
Idelyn Beliema Expert Intim gel 200ml VÝPRODEJ posl 1ks

Beliema Expert Intim Gel má  kyselé pH odpovídající pH intimních ženských partií.  Obsahuje antimikrobiální látku chlorhexidin, která zastavuje růst bakterií a kvasinek, které jsou častou příčinou infekcí.

Přípravek slouží k aplikaci na pokožku pro každodenní intimní hygienu. Odstraňuje nepříjemné pocity jako svědění, podráždění a pálení či případné nežádoucí pachy a tím dodává příjemný pocit svěžesti po celý den.

Beliema Expert Intim Gel obsahuje: kyselinu hyaluronovou pro lepší hydrataci kyselinu mléčnou, kyselinu boritou na obnovu pH na fyziologickou úroveň vitaminy E a B5 ve formě provitaminu výtažek z aloe vera,  který je známý svými zklidňujícími účinky a zároveň potlačuje pocit svědění

Přípravek navíc obsahuje komplex α-oligoglukanů BioEcolia®, speciální ochrannou prebiotickou složku, která pomáhá obnovit přirozenou mikroflóru pokožky nejenom v intimních partiích. Přípravek má jemnou přirozenou vůni.

Beliema Expert Intim Gel zmírňuje pocit svědění a nezpůsobuje nežádoucí podráždění. Navrací svěžest a navozuje příjemný pocit čistoty.

Pravidelná každodenní intimní hygiena a používání vhodných přípravků pomáhají udržovat přirozenou rovnováhu pH, přispívají k celkovému zdraví a správné funkci intimních částí těla a vaginální sliznice. Díky tomu výrazně snižuje opětovný výskyt zánětů a kvasinkových infekcí v intimních partiích.

Beliema Expert Intim Gel je určený k aplikaci na pokožku intimních partií a je doporučený pro pravidelnou péči a hygienu.  Jeho použití je také vhodné při zvýšeném riziku bakteriální a kvasinkové infekce v posilovně, vířivce, bazénu, při delších výletech a služebních cestách, během menstruace nebo těhotenství a po porodu.

Složení: Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Oleate, Chlorhexidine Digluconate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Boric Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum
Použití: Naneste dostatečné množství mycího gelu na vlhkou pokožku a po umytí dobře opláchněte. Aplikaci opakujte podle potřeby. Pro ještě lepší pocit intimní čistoty použijte Beliema Expert Intim Gel spolu s jemným zklidňujícím krémem.
Upozornění: Neužívat vnitřně! Nevhodné pro děti do 3 let. Nepoužívat po peelingu nebo na podrážděnou pokožku. Ukládat mimo dosah dětí! Používejte pouze k určenému účelu. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 5 – 25 °C. Chraňte před mrazem. Při zasažení očí ihned důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc.
Obsah balení: 200ml.

Facebook Komentáře
S tímto zbožím kupují
NICORETTE MINT 4 MG LISOVANÉ PASTILKY 20X4MG Pastilky rozp. NICORETTE MINT 4 MG LISOVANÉ PASTILKY 20X4MG Pastilky rozp. Kód: 2679711
Zboží není na skladě
Žvýkačky NICORETTE® pomáhají překonat abstinenční příznaky doprovázející odvykání…
Sleva:
10 %
Cena před slevou: 228 Kč
205 Kč
Detail
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.