Domů / Podle výrobce / VALOSUN a.s.

Biopron PROIMUN forte tbl 60


Žádné hodnocení. Kód: 2530625 Produktové číslo: 8594024761969
Rychle působící cucavé tablety obsahující komplex biologicky aktivních látek. Je vhodné je užívat v období zvýšeného výskytu chřipek a nachlazení.
Kategorie: Doplňky stravy
Produkt již není v prodeji
Biopron PROIMUN forte tbl 60

Proimun Forte doporučujeme užívat:

  • v období chřipek a nachlazení
  • při prvních pocitech škrábání v krku

Charakteristika

PROIMUN FORTE jsou rychle působící cucavé tablety obsahující komplex biologicky aktivních látek. PROIMUN QUATRO EFEKT tvoří – 4 druhy nukleotidů, probiotický kmen Bacillus coagulans, prebiotikum inulin a vitamin C. PROIMUN FORTE je vhodný k užívání v době zvýšeného výskytu chřipek a nachlazení.
PROIMUN FORTE obsahuje vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému . Cucavé tablety mají svěží citrónovou chuť.

Aktivní složky

1) Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému.
2) Probiotika: Probiotika jsou živé mikroorganismy, které, jsou-li podávány v adekvátním množství, přispívají ke zlepšení zdravotního stavu hostitele (definice FAO/WHO, 2002)1)
3) Prebiotika: Prebiotika jsou selektivně fermentované ingredience, které umožňují specifické změny ve složení a/nebo aktivitě střevní mikroflóry, což má příznivý vliv na hostitelovo prospívání a zdravotní stav (definice Gibson, 2004).2)
4) Nukleotidy: Při volném rozpuštění tablety v ústech dochází k uvolnění nukleotidů. Obsažená směs nukleotidů je rostlinného původu a poměr zastoupení jednotlivých typů nukleotidů (5-AMP, 5-CMP, 5-UMP 2Na, 5-GMP 2Na) je v souladu s potřebami lidského organismu.

Dávkování

Doporučené dávkování: Dospělí a děti od 3 let: 1 tableta 1–3× denně. V období zvýšeného výskytu chřipek a nachlazení doporučujeme užívat 1 tabletu denně. Při prvních projevech nachlazení a prvních příznacích chřipky zvyšte dávkování až na 3 tablety denně. Tabletu nechte volně rozpustit v ústech. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění:

Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek je vhodný pro diabetiky. Vhodný pro těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu.

Složení

Složky 1 tableta Obsah v denní dávce (3 tablety)
Inulin (prebiotikum) 360 mg 1080 mg
Vitamin C 26,7 mg (33,3% DDD*) 80 mg (100% DDD*)
Směs nukleotidů (5-AMP; 5-CMP; 5-UMP, 2Na; 5-GMP, 2Na) 11,2 mg 33,6 mg
Bacillus coagulans (probiotikum) 0,33×109 CFU** 1×109 CFU**
Přídatné látky: sukralóza, sorbitol (sladidla), stearan hořečnatý (potahová látka), hydroxypropylmethylcelulóza (potahová látka), oxid titaničitý (barvivo), citronové aroma
* DDD - doporučená denní dávka
** CFU - počet živých probiotických mikroorganismů (colony forming units)

Nutriční hodnoty v 1 tabletě: Energetická hodnota 8 kJ/1,9 kcal, bílkoviny 12 mg, sacharidy 500 mg, tuky 2 mg.

Skladování: Ukládat mimo dosah dětí! Nevystavovat přímému slunci!

Facebook Komentáře
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.