Domů / Podle výrobce / Galmed a.s.

B-komplex Galmed tbl. 100


Žádné hodnocení. Kód: 2562073 Produktové číslo: 8594058235191
přípravek se užívá při nedostatku vitaminů skupiny B
Kategorie: Doplňky stravy
Produkt již není v prodeji
B-komplex Galmed tbl. 100

B – komplex Galmed 100tbl obsahuje vitaminy B, které jsou ve vodě rozpustné a po podání se v trávicí soustavě dobře vstřebávají. Mají význam v aktivitě enzymů při látkové výměně napomáhají odbourávání tuků, uhlovodanů a aminokyselin. Podílí se na udržení normálních funkcí tkání jako jsou kůže, nervstvo, zažívací ústrojí a přispívají k posílení obranyschopnosti organismu.

B – komplex galmed se užívá při nedostatku vitaminů skupiny B. Zvýšená potřeba vitaminů nastává při nadměrné tělesné námaze, únavě, v období zvýšené zátěže organismu způsobené vlivem okolního prostředí, např. zhoršeného životního prostředí, špatného počasí, mimořádnými životními situacemi, při dlouhodobém duševním vypětí. Vitaminy B se doporučují pro posílení celkového psychického stavu, pro udržení energie a vyrovnaného duševního výkonu. Přispívají k udržení zdravé pokožky a sliznic.

 

Dávkování: Děti od 3 – 12 let 1 tableta denně, děti od 12 let a dospělí 1-3 tablety denně.

 

Složení: plnidlo hydrogenfosforečnan vápenatý, maltodextrin, sladidlo sorbitol, protispékavá látka mikrokrystalická celulóza, nikotinamid, plnidlo polydextroza, protispékavá látka stearan hořečnatý, D-pantothenát  vápenatý, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, potah tablety: stabilizátory hydroxypropylmethylcelulosa, hydroxypropylcelulosa, protispékavá látka talek, barviva oxid titaničitý a železitá žluť, sladidla aspartam a acesulfam K  

 

Upozornění: Přípravek není určen pro děti do 3 let. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nevhodné pro nemocné fenylketonurií. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek nenahrazuje pestrou stravu. 

Uchovávání: Přípravek se uchovává na suchém místě při teplotě do 25 °C.

 

Facebook Komentáře
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.