Domů / Podle výrobce / Simply You a.s.

Hlíva ústř. PRO DĚTI s Rakyt. tbl.60 JACK HLÍVÁK


Žádné hodnocení. Kód: 3158194 Produktové číslo: 8594059735539
Unikátním složením přípravku, který obsahuje beta-glukany z hlívy, extrakt z rakytníku, nukleotidy, jód, selen a další vitaminy se Hlíva ústřičná PRO DĚTI s Rakytníkem JACK HLÍVÁK stává jedinečným doplňkem stravy na českém trhu.
Kategorie: Doplňky stravy
Produkt již není v prodeji
Hlíva ústř. PRO DĚTI s Rakyt. tbl.60 JACK HLÍVÁK

Účinné látky:

Beta-1,3/1,6  D-glukan  30%  izolovaný z hlívy ústřičné, rakytníkový  extrakt, nukleotidy  chlorelly; vitamin  B6  (pyridoxin  hydrochlorid),  jód  (jodid  draselný), selen (seleničitan sodný), vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin).

Užití:

V ústech volně  rozpustné  tablety  mají  příjemnou  chuť  lesní jahody  a  každá  tableta  obsahuje  vyváženou  kombinaci  vybraných  přírodních  látek  s  důrazem  na  používání  výhradně přírodních barviv.
Kromě vitaminů  B12  a  B6,  které  přispívají  k  normální  funkci imunitního  systému  a  činnosti  nervové  soustavy,  obsahuje také vitamin D3, který je prospěšný pro normální vstřebávání vápníku a fosforu. Zároveň díky obsaženému selenu přípravek posiluje obranyschopnost organizmu a díky jódu zajišťuje i normální růst dětí. 

Dávkování:

Dětem se doporučuje užívat 1 - 2 tablety denně, nejlépe ihned po jídle. Dávkování pro děti ve věku 3 - 8 let1 tbl. denně, 9 - 12  let dávkování 1 - 2 tbl. denně. Tableta se pro vyšší účinnost nechá volně rozpustit v ústech. Přípravek se doporučuje začít užívat co nejdříve v začátcích obtíží a po celou dobu obtíží.

Imunit Hlíva ústřičná PRO DĚTI s Rakytníkem POKLAD je doplněk stravy se sladidly, který byl vyvinut dle posledních poznatků moderní farmacie pro potřeby dětského organizmu. V ústech volně rozpustné tablety mají příjemnou chuť lesní jahody a každá tableta obsahuje vyváženou kombinaci vybraných přírodních látek s důrazem na používání výhradně přírodních barviv.

Hlíva ústřičná PRO DĚTI s Rakytníkem JACK HLÍVÁK přispívá k:

  • normální funkci imunitního systému (selen, B6, B12)
  • normálnímu růstu dětí (jód)
  • udržení normálního stavu kostí (D3)
  • přirozenému energetickému metabolismu (jód)
  • přirozené činnosti nervové soustavy (B6, B12)

Složení přípravku:

sladidlo: sorbitol; beta-1,3/1,6 D-glukan 30% izolovaný z hlívy ústřičné, látka zvýrazňující chuť: přírodní aroma lesní jahoda; barvivo: šťáva z červené řepy; látka zvýrazňující chuť: kyselina citrónová; rakytníkový extrakt, protispékavé látky: polyethylenglykol, stearan hořečnatý; nukleotidy chlorelly; stabilizátor: beta-cyklodextrin; sladidla: sukralóza, maltodextrin; protispékavá látka: talek; vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), jód (jodid draselný), selen (seleničitan sodný), vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin).

Upozornění:

Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Skladování:

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Případná vzniklá skvrnitost tablet není na závadu.

Facebook Komentáře
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.