Domů / Podle výrobce / BioPol GN s.r.o., divize Pharma United Ltd.,Canada

Barny`s Celadrin EXTRA silný cps 60


Žádné hodnocení. Kód: 2585744 Produktové číslo: 621629901693
Kloubní výživa, ochrana kloubů a regenerace chrupavky u seniorů
Produkt již není v prodeji
Barny`s Celadrin EXTRA silný cps 60

CeladrinTM je inovativní revoluční komplex esteri?kovaných mastných kyselin (EFAC), který je  obohacen o vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí.

Esteri?kované mastné kyseliny fungují na zcela jiném principu, než přípravky s obsahem glukosamin a chondroitin sulfátu. Efekt Celadrinu je tak patrný již během několika dnů od začátku užívání. Ve formě rychleji vstřebavatelných kapslí se z trávicího traktu účinněji vstřebává a snadno proniká do buněk cílových tkání, kde působí rychleji než tabletové formy kloubních přípravků.
Vitamin C doporučujeme užívat:
- zdravé populaci, osobám se zvýšenou potřebou příjmu vitaminu C pro podporu normální tvorby kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí
EFAC doporučujeme užívat:
- všem generacím a rekreačním a profesionálním sportovcům s odkazem na doporučení FIMS (Mezinárodní federace sportovního lékařství)
ZDROJ VITAMINU C
Složení:  (1 kapsle): Celadrin™ Vegetable Powder 500 mg (US Patent # 5,569,676 – obsahuje cetylované deriváty kyseliny myristové, myristo- olejové, palmitoolejové, laurové, palmitové a olejové, arabská guma – emulgátor), hydroxypropylmethylcelulóza, vitamin C (askorbát sodný, 40 mg – 50 % DDD), stearan hořečnatý – emulgátor, oxid titaničitý – barvivo.
Dávkování:  Užívejte 1 kapsli ráno a 1 kapsli večer. Užívejte spolu s jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Upozornění:  Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte při teplotě do 25°C. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na obalu.
Balení: 60 kapslí
 
Facebook Komentáře
S tímto zbožím kupují
Diachrom tbl.600 umělé sladidlo Diachrom tbl.600 umělé sladidlo Kód: 8594029930230
Poslední kusy na skladě!
Sleva:
10 %
Cena před slevou: 239 Kč
215 Kč
Detail
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.