Domů / Podle výrobce / BioPol GN s.r.o., divize Pharma United Ltd.,Canada

Barny`s Kolostrum Synermune cps30 výprodej poslední 1 kus exp.12/2018 !


Žádné hodnocení. Kód: 2820448 Produktové číslo: 621629901785
přípravek podporující imunitu a růst dětí
Kategorie: VÝPRODEJ
Produkt již není v prodeji
Barny`s Kolostrum Synermune cps30 výprodej poslední 1 kus exp.12/2018 !

Kolostrum neboli mlezivo je tekutina vylučovaná mléčnou žlázou matky do 48 hodin po porodu. Je jedinečným zdrojem mnoha komponent, které potřebuje novorozenec v prvních kritických dnech po porodu. Co však činí z kolostra biologicky nejvíce hodnotnou látku, jsou složky "imunitních a růstových faktorů".

 
Je známo přes 37 různých "faktorů imunity" bovinního kolostra, mezi které patří: imunoglobuliny, dále laktoferin, interferon, cytokiny a lymfokiny, lysozym, oligosacharidy, polysacharidy a polypeptidy bohaté na prolin. Nejvýznamnější součástí kolostra jsou imunoglobuliny.
 
Bovinní kolostrum obsahuje mnohonásobně více imunoglobulinu IgG než kolostrum lidské. Barny´s Kolostrum Synermune™ je navíc obohaceno o vitamin C a zinek pro podporu normální funkce imunitního systému. Kolostrum Synermune™ je výjimečné svým původem z Kanady (otevřený ekologický chov) a také tím, že je získáváno z úplně prvního dojení, tedy v prvních hodinách po porodu, kdy je obsah nutričních látek maximální.
 
 Složení: aktivní látky (1 vegetariánská kapsle K-Caps®): Bovinní (hovězí) kolostrum Synermune™(30 % imunoglobulinů IgG.) 500 mg, vitamin C 20 mg (25 % DDD), zinek 2,5 mg (25 % DDD).
 
1 kapsle obsahuje:  bovinní kolostrum, hydroxypropylmethylcelulóza, mikrokrystalická celulóza - plnidlo, askorban vápenatý, čištěná voda, sorbitol - zahušťovadlo, stearan hořečnatý - emulgátor, oxid křemičitý - protispékavá látka, oxid zinečnatý.
 
Dávkování: Děti od 3 let užívají 1 kapsli denně, při potížích 2 kapsle denně, nejlépe nalačno. Dospělí 1 kapsli 2x denně, při potížích 2 kapsle 2x denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
 
 Vitamin C a zinek doporučujeme užívat:
• pro podporu normální funkce imunitního systému
• zdravé populaci, lidem se zvýšenou potřebou příjmu vitaminu C a zinku
• u osob vyšších věkových kategorií
 
Vhodné i pro osoby s laktózovou intolerancí (obsahuje pouze stopové množství laktózy).Nevhodné pro osoby s alergií na bílkovinu kravského mléka.
 
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek je určen pro děti od 3 let věku. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Spotřebujte do konce data uvedeného na dóze a krabičce.
 
Balení: 30 kapslí.
Hmotnost kapslí: 21,6 g (30 kapslí po 0,72 g)
Facebook Komentáře
S tímto zbožím kupují
TravelPop lízátko proti kinetóze 12ks TravelPop lízátko proti kinetóze 12ks Kód: 8594010860607
Poslední kusy na skladě!
Sleva:
10 %
Cena před slevou: 77 Kč
69 Kč
Detail
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.