Domů /

KALHOTKY ABSORPČNÍ MOLICARE SUPER LARGE BOKY 120-150CM,3020M


Žádné hodnocení. Kód: 4049500605946 Produktové číslo: 4052199245294 Kód SÚKL 5009810
Zalepovací kalhotky řady MoliCare® jsou určeny pro těžký stupeň inkontinence.
Produkt již není v prodeji
KALHOTKY ABSORPČNÍ MOLICARE SUPER LARGE BOKY 120-150CM,3020M

Povrch plenek je antibakteriální a působí tak proti zvyšování pH pokožky. Stále suchý povrch pomůcky pomáhá zajišťovat 3vrstvé savé jádro, které rychle odvádí moč dovnitř pomůcky, kde ji pomocí superabsorbentu (SAP) přemění na gel, čímž je zabráněno jejímu zpětnému pronikání na povrch. Gel je rovnoměrně rozmístěn po celém savém jádře. Speciální látka Odour Neutralizer účinně neutralizuje možný zápach.

Plenkové kalhotky MoliCare® se dělí na 3 řady – MoliCare® Classic, MoliCare® Premium a MoliCare® Super Plus.Všechny plenky řady MoliCare® mají praktický indikátor vlhkosti, modrý proužek v prodloužení páteře, který včas upozorní na potřebu výměny. Anatomicky tvarované vnitřní pásky chrání proti postrannímu protékání. Lepítka odolávají tahu a účinně tak brání náhodnému rozlepení, přitom umožňují snadnou výměnu

MoliCare® Premium

  • Jsou vysoce savé a anatomicky tvarované vnitřní pásky chrání proti postrannímu protékání.
  • Jednoduchá manipulace – lepítka na suchý zip je možné opakovaně použít kdykoli a kdekoli na plence, což zaručuje i bezpečnou fixaci plenky.
  • Ochrana pokožky – ultrajemný a prodyšný materiál umožňuje pokožce dýchat, ta se proto nezapařuje a zůstává zdravá.
  • Vyrobeny z hypoalergenních a dermatologicky testovaných materiálů, které spolehlivě zaručují prevenci alergických reakcí.
  • K dostání ve velikostech SX, S, M, L a XL, noční varianta Premium ve velikostech S, M a L.

Použití
Při těžké inkontinenci moči (nad 200 ml za 4 hod.) nebo stolice. Jsou vhodné pro ženy i muže. Modrá balení z řad MoliCare® Classic a MoliCare® Premium jsou vhodná pro použití během dne a fialová balení (Super) na noc.

Facebook Komentáře
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.